Despre Organic Market

Gustul mâncării adevărate este infuențat direct de calitatea ingredientelor care ajung în coșul tău de cumpărături.

Organic Market s-a născut din dorința de a promova o alimentație cât se poate de diversificată, fără excese într-o direcție sau alta; dar și de a oferi persoanelor cu nevoi alimentare specifice alternative la produsele tradiționale.

De accea, indiferent de stilul alimentar care ți se potrivește – low carb, keto, vegan, lactose sau gluten free - găsești în magazinul nostru produse ecologice de toate felurile, în forma lor cât mai naturală, neprocesate, realizate cu multă grijă și responsabilitate față de mediu și propriul corp. 

După ce te aprovizionezi cu alimentele preferate, suntem aici să te ajutăm să creezi asocieri sănătoase care să îți aducă bucurie la fiecare masă, iar când nu mai știi ce să mănânci, ai acces pe blog la rețete pentru întreaga familie.

Acum că știi de noi, te poți bucura de cumpărături pe site sau ne poți face o vizită în noul magazin Gourmet Market by Le Manoir (Str. Nicolae G. Caramfil 74 A). 

Verificare vârstă
Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau sa apelezi la serviciile noastre este nevoie sa confirmi că ai peste 18 ani.