Livrare

Livrări interne
Livrările se fac de luni până vineri în România, între orele 9 :30 – 18 :00.

Livrări externe
Majoritatea produselor din site pot fi expediate în străinătate, pentru condiții de livrare și tarife, vă rugăm să ne consultați.

Putem livra cadourile Dvs. direct destinatarilor la adresa profesională sau privată a acestora. Se percepe o taxă suplimentară pentru acest serviciu, vă rugăm să ne consultați pentru mai multe informații.

Tarife livrări:
Beneficiați de livrare gratuită pentru orice comandă superioară sumei de 1000 RON (TVA inclus) cu livrare la o singură adresă. Pentru comenzi inferioare sumei de 1000 RON (TVA inclus) sau livrări la adrese multiple, vă rugăm să luați în calcul o taxă de 35 RON (tva inclus) pentru fiecare transă de maxim 10kg/colet și adresă.

Destinaţii multiple:
Vă rugăm să ne trimiteți pe email (office@lemanoir.ro) lista completă a destinatarilor împreună cu informațiile necesare livrării (nume, adresă, număr telefon, tip pachet). Vă rugăm să verificați cu exactitate informațiile pe care ni le furnizați.

Termene de livrare
Termenele de livrare obișnuite (în afara perioadelor de Sărbători) sunt între 1 și 3 zile lucrătoare (în afară de zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale), începând cu a doua zi de la recepția comenzii împreună cu plata integrală a acesteia.

În perioada Sărbătorilor aceste termene, date doar cu titlu informativ, vor fi de minim 7-10 zile lucrătoare.

Data limită de livrare 
În cazul în care produsele comandate nu au fost livrate în termen de 60 de zile de la data recepției de către Le Manoir a comenzii complete împreună cu plata integrală a acestora, pentru orice alt motiv decât Forța Majoră, vânzarea va putea fi anulată la cererea clientului. Sumele plătite de către Client îi vor fi restituite fără întârziere. În consecință, pentru toate livrările făcute în termen de 60 de zile de la confirmarea și plata comenzii, Clientul nu va putea anula comanda sau cere orice fel de despăgubiri, dobânzi sau penalități.

Verificare vârstă
Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau sa apelezi la serviciile noastre este nevoie sa confirmi că ai peste 18 ani.