Legume, verdețuri si fructe

Ne bucurăm de parteneriate solide cu unii dintre cei mai importanți fermieri români care investesc constant în metode de cultivare și producție naturale și sigure pentru consumator. 

Facem ca produsele lor să fie disponibile mereu clienților noștri, aprovizionând magazinul în permanență cu legume și fructe proaspete, crescute fără pesticide și îngrășăminte chimice. 

În grădina Corbilor, doi frați pasionați, Mihai și Gabriel, împletesc tradiția cu inovația pentru a oferi legume premium de cea mai înaltă calitate. 

Cu grijă și pricepere, cresc o varietate fermecătoare de legume, de la soiurile vechi până la hibrizi inovativi, pentru a răsfăța papilele gustative ale clienților noștri. 

În fiecare frunză și bob de rouă se ascunde dragostea lor pentru natură și dorința de a aduce prospețime și bucurie pe mesele familiilor din întreaga țară.

Vă invităm în magazinul nostru Gourmet Market by Le Manoir să descoperiți raionul cu produse organice proaspete și să savurați esența naturii în fiecare produs achiziționat. 

Verificare vârstă
Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau sa apelezi la serviciile noastre este nevoie sa confirmi că ai peste 18 ani.