Mic dejun rapid cu granola fără zahăr adăugat

Mic dejun rapid cu granola fără zahăr adăugat 

Fiind bogat în glucide cu absorție lentă și o serie de minerale, granola este bine să fie consumată în timpul celei mai importante mese din zi și anume, micul dejun. Poate fi servită în combinație cu lapte sau iaurt și câteva fructe proaspete pentru un plus de vitamine. Cei care o consumă la micul dejun se vor bucura de o sațietate îndelungată pe tot parcursul zilei, însă poate înlocui cu succes desertul de după masa de prânz dacă este presărată deasupra unei înghețate de vanilie. 

INGREDIENTE:

  • 2 linguri granola fără zahăr la alegere din sortimetele Super Nature după rețeta lui Catherine Kluger 
  • un pahar cu lapte de vacă sau băutură begetală de migdale/ soia/ mazăre 
  • fructe proaspete de sezon la alegere (afine, zmeură, mure, mere, kiwi, etc.) 
  • o linguriță miere de salcâm/ sirop de arțar 

Servește granola cu laptele preferat și câteva fructe proaspete de sezon.

O poți îndulci dacă simți nevoia cu un strop de sirop de arțar sau miere. 

Păstrează restul granolei din cutie într-un borcan închis ermetic ferit de lumină.