Termeni și condiții

S.C. LE MANOIR S.A. este o societate comercială românească al carui sediu social este în Bucureşti pe str. Beirut nr. 5, România, telefon (+40) 021 230 00 36, adresa de e-mail office@lemanoir.ro. Societatea este înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/19902/2007, cu cod de înregistrare în scopuri de TVA RO16846074. 
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, pe care vă recomandam să le citiți cu atenție. Le Manoir S.A. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasită accesând pagina "Termeni și condiții".

 

1. Informații personale 


Prin acceptarea acestor termeni vă declarați de acord ca furnizarea serviciilor și produselor să înceapă imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte și complete. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați meniul "Autentificare/ Profil/ Editează detalii personale". 
Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. Le Manoir SA nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a parolei sale.

 

2. Securitatea datelor personale


Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Le Manoir SA pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice şi aşa mai departe. 
Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. 
Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Le Manoir SA se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii, ci să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Le Manoir SA. 
Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. 
Le Manoir SA se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă pe adresa Bucuresti, Str. Anastasie Simu, nr. 1, et. 2, Sector 1, cod 010293, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele ale căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale. 
Le Manoir SA certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonantei nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Le Manoir SA să confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Le Manoir SA să rectifice, actualizeze, blocheze sau șteargă, în mod gratuit, acele date furnizate ale căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Le Manoir SA să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere Le Manoir SA să înceteze expedierea de mesaje promoționale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@lemanoir.ro

În cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de PayU.
În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane: 

Le Manoir SA si PayU garantează securitatea sistemelor informatice. 

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Le Manoir SA sau pe serverele PayU.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem - introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. 

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.lemanoir.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.lemanoir.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.lemanoir.ro ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

 

3. Copyright 


Întregul conținut al site-ului www.lemanoir.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - sunt proprietatea Le Manoir și a furnizorilor săi și sunt apărate de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Le Manoir a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

4. Accesul la site 


Le Manoir garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fără acordul scris prealabil al acesteia.

 

5. Descrierea serviciilor

Preț
Prețurile prezentate includ TVA (9% și/sau 19%); 
Prețul prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării operațiunii, la care se adaug costul de livrare, dacă este cazul.

Plata serviciilor 
Plata serviciilor conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua online, cu cardul. 
Plata se poate realiza prin card de credit/debit. 

Dacă plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, urmatorul ecran vă oferă informațiile relevante pentru comandă. 

Le Manoir acceptă urmatoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard, precum și cardurile emise în America de Nord/Canada. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. 

 

6. Litigii 


Orice litigiu apărut în legatură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. 
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. 

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

 

Verificare vârstă
Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau sa apelezi la serviciile noastre este nevoie sa confirmi că ai peste 18 ani.