Semnătura Le Manoir


 

Cadourile Le Manoir

A oferi un cadou Le Manoir este un gest de mare eleganță și rafinament. În această colecție, am reunit nume prestigioase ale gastronomiei mondiale, într-un ansamblu de gusturi bune, arome incantatoare si de tot atatea momente de rasfăț. Pentru că puteți alege compoziția potrivit preferințelor dumneavoastră și pentru că puteți adauga simboluri care vă definesc, cadourile vă vor purta amprenta, mesajul fiind mult mai personal.

Personalizare

Ne face placere să vă propunem o serie de modalitați de personalizare a cadourilor alese. De la crearea unei etichete unice pentru un vin sau o ciocolata, pungi personalizate sau inserarea unor carduri in pachetele cadou, vom gasi întotdeauna varianta cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

De asemenea, puteti adauga o nota personală oricarui cadou, stabilind o compozitie proprie, în funcție de preferințele și bugetul dumneavoastră. Un consilier de vânzari vă sta la dispoziție in magazine sau la numărul de telefon 0759.122.122, pentru a gasi soluția optimă.

MESAJ

Transmiteți mesajul dorit colaboratorilor sau celor dragi, prin intermediul cardului de mesaj personalizat cu logo-ul dumneavoastră.

Putem insera o felicitare, o carte de vizită sau un alt obiect sau document pus la dispoziție de către dumneavoastră. Vă rugam sa ne consultați pentru o ofertă personalizată.

LOGO

Este foarte ușor să personalizați pachetele Comtesse du Barry adaugand logo-ul dumneavoastră pe manșoanele ce pot fi aplicate pe cutiile cadou. Vă rugăm să ne consultați pentru o ofertă personalizată

Livrare

Doriți să surprindeti o persoană dragă sau să vă impresionați colaboratorii?

Șoferii nostri vă stau la dispoziție pentru livrări speciale în București.

Programul de livrare este Luni-Vineri între orele 10-19:00.

Pachetul dumneavoastră va fi livrat direct destinatarului, ambalat elegant în stilul Comtesse de Barry.

Livrarea este gratuita pentru comenziile de peste 1000 lei cu mențiunea ca aceasta se va efectua la o singură adresă.

Verificare vârstă
Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau sa apelezi la serviciile noastre este nevoie sa confirmi că ai peste 18 ani.