Pâine din hrișcă fără gluten și lactoză x 6 felii, 250 g

34,00 RON

Hrișca se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în alimentația persoanelor cu intoleranță la gluten.

Această pâine este realizată din hrișcă și alte pseudo- cereale fără gluten și promite un gust consistent, precum și fibre naturale și magneziu.

Ingrediente: maia naturala din hrisca (făină din hrișcă integrală, apă), apă, făină de porumb, făină de soia, făină din hrisca integrală, semințe de floarea soarelui, făină integrală de mei, făină de orez, sare de mare, fibre din mere, emulgator: lecitină de soia. Ingredientele provin din agricultură ecologică controlată.

Valori nutriționale/ 100 g: Energie: 850kJ /202 kcal Total grăsimi: 6.2 g din care acizi grași saturați: 0.9 g Glucide: 27 g din care zaharuri: 1.8 g Fibre: 3.6 g Proteine: 8.0 g Sare: 1.1 g Magneziu: 97mg (26%)

Disponibilitate: în stoc
SKU
BIOG030

Mai multe informații

Mai multe informații
Ingrediente maia naturala din hrisca (făină din hrișcă integrală, apă), apă, făină de porumb, făină de soia, făină din hrisca integrală, semințe de floarea soarelui, făină integrală de mei, făină de orez, sare de mare, fibre din mere, emulgator: lecitină de soia
Țară Germania
Gramaj 250g
Producător Schnitzer
Verificare vârstă
Pentru a continua să vizitezi site-ul nostru sau sa apelezi la serviciile noastre este nevoie sa confirmi că ai peste 18 ani.