Din 1948, Michel Cluizel, reprezintă o ciocolaterie situată în sudul regiunii Normandia,
Franța. Începând cu producția și vânzarea bomboanelor de ciocolată, de-a lungul timpului
fabrica s-a dezvoltat în mâinile a trei generații pentru a răspunde tuturor cerințelor clienților.
Inovația continuă, dar și standardul de excelență la care aceștia lucrează le-a adus
recunoaștere în sfera gastronomică dulce a Franței, primind în 2012 eticheta EVP(Entreprise
du Patrimoine Vivant) ce recompensează calitatea și autenticitatea produselor.
Ciocolata neagră „Los Ancones” face parte din colecția de ciocolată BIO a fabricii Michel
Cluizel și are un conținut de 73% cacao provenită din plantația Los Ancones, Republica
Dominicană. Având o textură foarte fină, aceasta surprinde papilele gustative cu o bogăție
de nuanțe fructate precum zmeura, caisele, piersicile și coacăzele.
Ingrediente:
Trestie de zahăr, cacao, unt de cacao, vanilie bourbon autentică
Produsele fabricate pot conține urme de: nuci, gluten
A se păstra la temperaturi de 16-18 grade, preferabil ferit de umiditate.